College voert motie van HBB vooralsnog niet helemaal uit.

HBB is ontevreden over de uitvoering van de werkzaamheden op de van Merlenlaan. De motie van HBB is nog niet volledig uitgevoerd. Dit betrof het verbreden van de Molgoten. Een molgoot is een rand stenen langs de weg waar de stenen in de langsrichting worden gelegd. Dit zou een optische versmalling van de rijbaan geven en voor de automobilist een reden om snelheid te matigen.   

Echter aan de westzijde is deze verbreding van de molgoot niet uitgevoerd. De optische versmalling is daar niet aanwezig. Een gedeeltelijke uitvoering heeft geen functie. Een automobilist op snelheid gaat niet opeens langzamer rijden.

Ook de kwaliteit van de werkzaamheden laat te wensen over. Hopelijk dat de aannemer voor de definiteve oplevering nog wat extra zijn best doet om te zorgen dat de weg ook mooi wordt opgeleverd. Volgens het College is de van Merlenlaan de mooiste laan van Heemstede. HBB kan zich in deze uitspraak prima vinden maar vindt dan ook dat de werkzaamheden naar bijbehorende maatstaven moet worden uitgevoerd. Geen afbreuk aan het kartakter van de van Merlenlaan