Nieuw raadslid HBB: Dick ten Have

dick installatie

dick installatie
In de raadsvergadering van 30 juni 2016 is ons nieuwe raadslid Dick ten Have geïntalleerd. Dick is één van onze oudste leden en was ook betrokken bij de oprichting van HBB in 1993; een HBB’er in hart en nieren dus. 

Dick: “Ik ben geboren en getogen in Heemstede en heb, met enkele onderbrekingen voor scholen en studie, altijd in Heemstede gewoond. De afgelopen 26 jaar ben ik werkzaam bij een Duitse tv fabrikant. De laatste jaren alleen nog parttime. Naast mijn werk ben ik ook vrijwilliger bij de Zonnebloem.
In 1993 was ik een van de oprichters van HBB. Sindsdien ben ik altijd wel op de achtergrond betrokken geweest bij de partij, zoals bij de verkiezingen, bij ledenvergaderingen en in de “denktank”. Nu er een plek vrij is gekomen in de fractie van HBB, nadat Gerlof zijn raadslidmaatschap heeft beëindigd, zal ik dan ook vol overgave de standpunten van HBB verdedigen. Mijn motto daarbij is: “Behoud vooral het goede van Heemstede en verbeter waar nodig”. 

De fractie is blij dat we met de installatie van Dick weer op volledige sterkte zijn!