Welkom op de website van HBB

fractieHBB20181

fractieHBB20181

Heemsteeds Burger Belang (HBB), opgericht in 1993, is de enige lokale en tevens de grootste politieke partij in Heemstede. Wij zijn onafhankelijk van de landelijke politiek. HBB is als lokale partij bij uitstek dé partij die zich inzet voor de Heemsteedse inwoners en hun belangen. HBB is opgericht om inwoners meer en directer bij de politieke besluitvorming te betrekken. De invloed van onze inwoners staat voorop. Lees hier meer over onze uitgangspunten.

Bij de verkiezingen in maart 2018 heeft HBB de meeste stemmen gekregen en hebben wij 7 zetels in de gemeenteraad. Op deze website houden wij u zo goed als mogelijk op de hoogte van onze activiteiten. Mocht u vragen, opmerkingen, kritiek en/of complimenten (die horen we namelijk ook graag!) hebben, schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij maken graag kennis met u!

Nieuws

Nieuws over HBB, onze standpunten, actualiteiten en HBB in de krant. U vindt het allemaal hier. Klik op deze link en lees meer.

Doe mee!

Praat mee en denk mee over Heemstede. HBB kan niet zonder achterban. Word ook lid en steun ons actief door mee te praten, te denken en te doen. Klik hier voor meer informatie.