Start nieuwe politieke seizoen

welkom thuis heemstede

De zomervakantie is voorbij. Gisteravond (zondag 2 september) hebben we volgens traditie met de (bijna) gehele raad en het college de aftrap van het nieuwe politieke jaar gevierd met een BBQ op het raadhuis. Dat is altijd een goed moment om iedereen weer informeel te zien en alle vakantieverhalen van elkaar te horen. Vooral fijn dat, ondanks soms forse politieke verschillen, de verhoudingen onderling goed zijn.
Nu het politieke jaar weer is begonnen, zijn ook de eerste schriftelijke vragen over het herstel van de Amstelbrug gesteld (door het vorige college is steeds een spoedige start toegezegd, maar nooit is er begonnen). Ook zijn de stukken voor september al even binnen. De raad gaat deze maand o.m. praten over een plan van aanpak voor de Hartekamp, de inrichting van de Burg. van Lennepweg en hoe we de verkeersdrukte in Heemstede gaan verminderen. Daarnaast heeft het college toegezegd de raad te informeren over de voortgang van de gesprekken met de ontwikkelaar van de Vomar. We zijn benieuwd!
Heeft u vragen voor ons? Wilt u over onderwerpen meedenken? Of wilt u gewoon wat kwijt? Neem contact met ons op!

welkom thuis heemstede