Corona Virus

We horen dagelijks op het nieuws hoe deze pandemie zich in Nederland verspreid.

Voor veel mensen is dit een moeilijke periode, vooral nu we elkaar nodig hebben moeten we afstand houden. Hoe vervelend dit ook is, is het wel heel erg belangrijk als we onze zorg niet willen overbelasten. HBB roept iedereen dan ook op om de richtlijnen van de RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) in acht te nemen.

U kunt deze raadplegen op https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19.

De Heemsteedse politiek en gemeente werkzaamheden zijn nu op een wat lager pitje gezet, maar u kunt voor al uw politieke vragen gewoon bij ons terecht. Uiteraard voorlopig alleen per mail of telefoon.

Deze crisis brengt ook in veel mensen het beste naar boven, denk aan alle zorgmedewerkers, kassamedewerkers, vakkenvullers, brandweerlieden, handhavers, OV-personeel, schoonmakers, winkeliers, transporteurs, talloze vrijwilligers, de buurman die bij oma haar boodschappen voor de deur zet. Laten we daar kracht uit putten om samen deze crises door te komen!

Wees waakzaam, pas op je jezelf en kijk om naar elkaar!
Heemsteeds Burger Belang