Complimenten wethouder Annelies van der Have

Wethouder Annelies van der Have (HBB) met de medewerkers van de buitendienst

Wethouder Annelies van der Have (HBB) met de medewerkers van de buitendienst

Heemstede, 1 maart – In deze coronatijd kunnen we wel wat positiviteit gebruiken. Complimenten geven een positief gevoel, dus gaven de wethouders en burgemeester van Heemstede op nationale complimentendag een mooi compliment aan verschillende mensen of organisaties in de gemeente. Wethouder Annelies van der Have (HBB) gaf grote complimenten aan de hard werkende medewerkers van de buitendienst.

Stille motor van Heemstede

“Mijn complimenten gaan naar onze medewerkers van de buitendienst. We hebben een bizar jaar achter de rug. Waar een groot deel van Nederland zich achter een beeldscherm heeft teruggetrokken, gaan zij elke dag naar buiten. Soms ook met zorgen, wat betekent Corona voor mij, word ik ook ziek? Maar zij staan er telkens weer en houden Heemstede de prachtige plek die het is. Een hoogtepunt was de stevige sneeuwval eerder deze maand. Ik heb vele medewerkers van de buitendienst met de schep in de hand een enorme inzet zien plegen om onze stoepen en straten weer begaanbaar te krijgen. Zij zijn de stille motor van Heemstede en verdienen daarom een groot compliment!

Wethouder Sjaak Struyf gaf een mooi compliment aan HBC voetbal en College Hageveld. HBC heeft het clubhuis en de sporthal geschikt gemaakt als extra leslokaal voor Hageveld, waar tijdelijk behoefte is aan extra leslokalen. In de toekomst zien ze nog meer mogelijkheden om samen te werken!

Complimenten ook van wethouder Nicole Mulder voor onze ondernemers en dan specifiek de horeca ondernemers Kees Heger van De Eerste Aanleg en Paul Reder en Robin Drayer van De Groene Druif, omdat zij zo veel ondernemersschap en doorzettingsvermogen hebben.

De complimenten van burgemeester Astrid Nienhuis waren voor alle inwoners van Heemstede, hoe iedereen voor elkaar zorgt, aandacht heeft voor elkaar en hoe de inwoners omgaan met de maatregelen. En ook voor ‘handhaving’ had de burgemeester een flinke duim omhoog voor de wijze waarop ze verbinding houden met de ondernemers, inwoners, hen adviseren en meedenken en soms ook doorpakken als het nodig is.

Een compliment krijgen is altijd leuk en het draagt bij aan een positief gevoel. Laten we elkaar daarom wat vaker een complimentje geven. Aan wie wilt u een complimentje geven? Laat het ons hieronder weten!