Over Heemsteeds Burger Belang

Heemsteeds Burger Belang is dé lokale partij van Heemstede en sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is HBB met 7 zetels de grootste partij van Heemstede. Lees hier onze uitgangspunten

U kunt onze fractie eenvoudig bereiken door een e-mail te sturen naar info@heemsteedsburgerbelang.nl of het contact formulier in te vullen. Wij nemen dan contact met u op!

HBB zoekt enthousiaste raadsleden met hart voor ons mooie dorp

In 2022 gaat Heemstede naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. HBB wil graag haar kandidatenlijst uitbreiden met enthousiaste bewoners uit zo veel mogelijk verschillende wijken in Heemstede. Samen weten wij het beste wat speelt in ons dorp en kunnen we onze bewoners in de straat, buurt en wijken bereiken.

Om in aanmerking te komen voor de kandidatenlijst van HBB woont u in Heemstede en kunt u minimaal vier jaar het raadslidmaatschap in de fractie van HBB op u nemen. U zet zich graag in voor ons dorp en meent een mooie bijdrage te kunnen leveren met uw ervaring, kennis, inzet en betrokkenheid.

Van belang: (1) warme interesse in onze gemeente (2) open en oprechte belangstelling voor wat onze inwoners willen (3) talent om dat te vertalen in discussies.

Wilt u met ons meedoen en u kandidaat stellen voor de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij u informeren over de betekenis van het raadslidmaatschap en om te kijken of HBB voor u de juiste partij is!