Heemsteeds Burger Belang – Haarlems Dagblad

Heemsteeds Burger Belang kandidaten

 

Door

Sjaak Smakman. Haarlems Dagblad 7 januari 2014

 

HEEMSTEDE – De huidige raadsleden Remco Ates en Annelies van der Have zijn de nummers een en twee op de lijst waarmee Heemsteeds Burger Belang (HBB) de verkiezingen in gaat. Behoud van de zelfstandigheid, beter groenonderhoud, handhaving van het niveau van de ouderenzorg en geen hoogbouw vormen speerpunten voor de partij in de komende jaren.

 

Om de ondernemers te steunen wil HBB in de ochtend en/of de late namiddag parkeren op de Binnenweg gratis maken. Over de invulling van de ruim twee miljoen die de komende jaren nog moet worden bezuinigd, staat weinig in het programma. HBB vindt dat er in plaats van de huidige drie full-time wethouders maar drie part-timers of twee full-timers moeten komen. Ook kunnen de kaartjes voor voorstellingen wel wat duurder worden. Als belangrijke voorzieningen in gevaar komen, mag wat HBB betreft de huizenbelasting ’zeer beperkt’ omhoog. De omstreden Duinpolderweg komt er wat betreft de lokale partij alleen als dat leidt tot minder verkeer door Heemstede.

Heemsteeds Burger Belang kandidaten

Het verkiezingsprogramma is te lezen op www.heemsteedsburgerbelang.nl.